(recept
si oblíbilo 25 návštěvníků)
Troubový gulášek

Potřebné ingredience
1kg vepřové plece,3 velké cibule,5 str,česneku,2 lžičky gulášového koření,2 lžičky sladké papriky,3 lžíce solamylu,2 kostky masoxu,1 středně velký rajčatový protlak,sůl ,1 zelená paprika a asi 3/4 l vody
Postup přípravy
Troubu si předehřejeme na 250°C.Do pekáče vložíme nakrájenou cibuli,najemno nasek.česnek,maso nakrájené na kostky,zasypeme kořením,na to rozdrobíme masox a osolíme,přidáme protlak,zalijeme vodou a navrch dáme nakrájenou papriku,přikryjeme a alobalem a pečeme asi 1 hodinu-vyzkusíme zda je maso měkké-a dopečeme do měkka.Podáváme s kolínky,knedlíkem nebo jen s chlebem.

připraveno k pečení

upečený guláš
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

daskas1
(upraveno)
18. 5. 2012, 11:50











nahlásit